Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En tidligere ansat, der ikke har fået sin løn, blev restaurant SmækkerLækkers endeligt. 2. oktober blev restauranten taget under konkursbehandling efter en begæring fra den tidligere ansatte, og restauranten er derfor lukket efter tre et halvt år, skriver Ugeavisen Kolding.
Ifølge SmækkerLækkers direktør Bjarne Pedersen skyldes den manglende løn, at der ganske enkelt ikke er blevet tjent penge nok i sommerens løb.
”Det har været en lidt for lang sommer i forhold til, hvad det plejer, og det har taget kundegrundlagt, fordi folk ikke har haft lyst til at spise indendørs” forklarer han, som drømmer om senere at kunne åbne en ny restaurant, men som ikke har nogen konkrete planer.
SmækkerLækker åbnede i foråret 2015, og allerede et år senere blev den optaget i den prestigefulde restaurantoversigt White Guide, som anbefalede 331 af de bedste madoplevelser i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024