Trods en flot sommer med tropetemperaturer faldt antallet af alle turistovernatninger i Danmark med 0,3 procent i juni, juli og august sammenlignet med samme periode sidste år. I København steg antallet af overnatninger dog med 4,7 procent eller 183.000 flere i forhold til 2017.

Danmarks Statistik har netop offentliggjort tallene for de tre sommermåneder, og det landsdækkende tal på 0,3 procent svarer til 75.000 færre overnatninger.

Væksten i København er hovedsagelig båret af internationale besøgende, skriver Wonderful Copenhagen i en pressemeddelelse. Hovedstadens ambition er at udvikle sig til en helårsdestination, udtaler Wonderful Copenhagens direktør Mikkel Aarø-Hansen i pressemeddelelsen og tilføjer:

”Vores fokus ligger samtidig på at inspirere de besøgende i hovedstaden til også at tage ud af byen og opleve vores destination i en større geografi”.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne