Interiør- og designmessen Formland, som holdes i MCH Messecenter Herning to gange om året, får til næste messe selskab af en række prestigefyldte fagkonkurrencer fra gastronomiens verden: Konkurrencerne Årets Kok, Årets Tjener, Årets Kokkeelev, Årets Tjenerelev og Årets Receptionistelev bliver holdt på Formland Spring 31. januar-3. februar 2019, skriver FoodSupply.dk.

Konkurrencerne, der arrangeres af HORESTA og 3F, fungerer som danmarksmesterskaberne indenfor hver deres kategori. De besøgende på Formland får dermed mulighed for at se de gastronomiske stjerner på tætteste hold, når de dyster i henholdsvis kokkekunst, servering og service.

Tidligere vindere af Årets Kok tæller Michelin-kokke som Rasmus Kofoed og Søren Ledet (Geranium) samt Torsten Vildgaard (Noma).

Hos HORESTA er der stor tilfredshed med valget af Formland som ny samarbejdspartner:

Magnus træner til VM for kokkeelever

Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

Årets kok 2019 vandt også Den gyldne Jomfruhummerklo

Der var ingen slinger i valsen for 22-årige Kristoffer Ringsing fra Restaurant B-Spis i Næstved, da han med fynd og klem fra scenen proklamerede sine forkærlighed for sovs og kartofler og mormormad og med et enigt dommerpanel bag sig senere blev kåret som vinder af den 16. udgave af Jomfruhummerfestivalen 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne