Interiør- og designmessen Formland, som holdes i MCH Messecenter Herning to gange om året, får til næste messe selskab af en række prestigefyldte fagkonkurrencer fra gastronomiens verden: Konkurrencerne Årets Kok, Årets Tjener, Årets Kokkeelev, Årets Tjenerelev og Årets Receptionistelev bliver holdt på Formland Spring 31. januar-3. februar 2019, skriver FoodSupply.dk.

Konkurrencerne, der arrangeres af HORESTA og 3F, fungerer som danmarksmesterskaberne indenfor hver deres kategori. De besøgende på Formland får dermed mulighed for at se de gastronomiske stjerner på tætteste hold, når de dyster i henholdsvis kokkekunst, servering og service.

Tidligere vindere af Årets Kok tæller Michelin-kokke som Rasmus Kofoed og Søren Ledet (Geranium) samt Torsten Vildgaard (Noma).

Hos HORESTA er der stor tilfredshed med valget af Formland som ny samarbejdspartner:

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020

Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne