Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har startet ny søgerunde for pulje til støtte til virksomhedsorganiseret danskundervisning.

Puljens formål er at forbedre virksomheders mulighed for at organisere danskundervisning på arbejdspladsen, så den kan tilpasses virksomhedens og dets ansattes behov, herunder virksomhedens faglige sprogbrug. Der udbydes puljemidler, som større virksomheder kan søge til selv at gennemføre dansk-undervisning på arbejdspladsen.

Midlerne skal anvendes til individuelle forløb, hvor flygtninge eller familiesammenførte udlændinge bliver undervist i dansk på arbejdspladsen. Der kan ydes et økonomisk tilskud på op til 20.000 kr. per individuelt forløb på virksomheden.

Der er tale om en forsøgsordning, som giver virksomhederne vide rammer til selv at tilrettelægge danskundervisningen. Virksomhederne kan fx vælge at tilrettelægge undervisningen i mindre grupper eller en-til-en sammen med en kollega (mentor), så det sikres, at der på virksomheden dagligt trænes i det faglige sprog, som bliver talt på virksomheden.

Læs mere på ministeriets hjemmeside.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind