Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Madens Hus på Det Grønne Museum kan nu bryste sig af at høre blandt de madsteder i verden, som det giver mest mening at rejse efter.

Det står klart, efter Madens Hus søndag aften modtog international anerkendelse den internationale prisuddeling Food Trekking Awards 2018 i London. Prisen, som har titlen "Best conversion of historic building as a food lover attraction" (Bedste konvertering af en historisk bygning som madelsker-attraktion, red.) fik museet blandt andet for sin formidling af madens kulturhistorie, som blandt andet indebærer gæster og gæstekokke arbejder med madhistorie i historiske køkkener med autentisk teknologi og redskaber.

”Vi er utroligt stolte og glade for at modtage prisen. Det er et kæmpe skulderklap til alle de folk, der har knoklet stenhårdt for at få Madens Hus og arbejdet med at formidle vores madhistorie og den levende kulturarv (bevaringsværdige planter og husdyr, red.) til at lykkes”, siger Anne Bjerrekær, der er direktør for Det Grønne Museum.

Udover Madens Hus fik også tre andre destinationer for madturisme tildelt priser søndag aften. De øvrige vindere kom fra henholdsvis Singapore, Jamaica og USA.

Annex Copenhagen er kåret til Årets Hôteliér 2019

Mette, Front Office Manager og Uffe, Environment Officer repræsenterede i onsdags Annex Copenhagen i konkurrencen ”Årets Hôteliér 2019”, som blev afholdt i Aalborg. Gennem internationale træningssimulationer skabte de den bedste bundlinje.

Log ind