Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Søren Juul Jakobsen har sammen med sin kollega William Jørgensen i de seneste fire år med flotte resultater drevet Restaurant Gastrome i Rosensgade i Aarhus, midt i byens navnkundige og levende Latinerkvarter. Og der skulle kun gå få måneder efter åbningen af restauranten, før parret kunne smykke facaden med en michelinstjerne. I weekenden fyldte restauratøren 40 år.

De to ejere bag Gastrome fortæller selv, at filosofien bag restauranten er et ”ønske om en restaurant, hvor klassisk håndværk møder innovation, men aldrig går på kompromis med kvaliteten af den enkelte råvare. Der ligger en kærlighed til det klassiske køkken, som vi er opvokset i, men samtidig har vi lyst og begær til at udforske og udfordre”.

Søren Jakobsen og William Jørgensen blev udlært i 1998 og 1997 og mødtes under netop denne uddannelse i midthalvfemserne. Siden da har de været i branchen som kokke og arbejdet sammen på en del steder. Fødselaren har bl.a. en fortid på Svinkløv Badehotel, Ketchup og Molskroen.

Log ind