Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Selvom det først er i 2020, at Substans åbner på Aarhus Ø, går der ikke længe, før de begynder at flytte ud af deres nuværende lokaler på Frederiksgade.

Siden 2005 har René og Louise Mammen serviceret gæsterne i Restaurant Substans i Frederiksgade, men fra maj 2020 vil parret slå dørene op til en ny Restaurant Substans på Aarhus Ø.

”Vi glæder os helt vildt til at skulle være iværksættere igen, især fordi at vi i dag har 15 års erfaring at trække på. Lokalerne på toppen af Pakhusene på Aarhus Ø er helt ideelle for os, da vi får langt mere plads end i vores nuværende lokaler, og dermed også langt flere muligheder for at udvikle vores restaurant på alle områder, siger Louise Mammen.

René og Louise Mamman har netop også købt en foodtruck, som er en del af et cateringkoncept, hvor de tilbyder alt fra havefest til private dining.

Aro er klar til næste Michelin-stjerne

Når årets Michelin-stjerner skal fordeles i Helsinki, håber Michael Madsen, der er medejer af Restaurant Aro, at restaurantejerne kan beholde den stjerne, de modtog sidste år.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind