Kokke fra otte restauranter fra hele Danmark var forleden kommet til Als med ét mål: At snuppe førstepladsen til Årets Vildtret. Til deres rådighed havde de masser af sønderjyske råvarer samt en kæmpe vildtparade, hvor der både var fasaner, grå- og krikænder, dådyr og ikke mindst to stykker kronvildt, som netop Als er særligt kendt for.

”Kokkene vidste ikke på forhånd, hvilke dyr, der var. Så der var selvfølgelig ekstra nerver på”, forklarer madskribent og anmelder Helle Brønnum Carlsen, der var overdommer i kokkekonkurrencen, som publikum kunne følge ’live’ dagen igennem.

Det blev Musikkens Spisehus, Aalborg, der tog førstepladsen med deres kronkalv, spareribs glaseret med Gråstenæble-juice, fladbrød med sort byg fra Skærtoft Mølle, meget skarpt forfulgt a Restaurant Uformel, København og Restaurant Brace, København, der med henholdsvis tog 2. og 3. pladsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne