Kokke fra otte restauranter fra hele Danmark var forleden kommet til Als med ét mål: At snuppe førstepladsen til Årets Vildtret. Til deres rådighed havde de masser af sønderjyske råvarer samt en kæmpe vildtparade, hvor der både var fasaner, grå- og krikænder, dådyr og ikke mindst to stykker kronvildt, som netop Als er særligt kendt for.

”Kokkene vidste ikke på forhånd, hvilke dyr, der var. Så der var selvfølgelig ekstra nerver på”, forklarer madskribent og anmelder Helle Brønnum Carlsen, der var overdommer i kokkekonkurrencen, som publikum kunne følge ’live’ dagen igennem.

Det blev Musikkens Spisehus, Aalborg, der tog førstepladsen med deres kronkalv, spareribs glaseret med Gråstenæble-juice, fladbrød med sort byg fra Skærtoft Mølle, meget skarpt forfulgt a Restaurant Uformel, København og Restaurant Brace, København, der med henholdsvis tog 2. og 3. pladsen.

SENESTE NYHEDSBREV

BRANCHENYHEDER

PRESSEKLIP

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Tilmelding: Jagten er sat ind på Årets Kok 2019!

Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne