Den københavnske café, der tidligere hed Café Obelix, har ændret navn til Café Trold. Det skriver Ekstra Bladet.

Navneændringen sker efter, at caféen tidligere på efteråret tabte en retssag og blev krævet at skulle betalt 600.000 kr. plus renter og sagsomkostninger til forlaget Les Editions Albert René S.A.R.L., der har rettighederne til de berømte Asterix-tegneserier.

Café Obelix har været en del af det københavnske byliv siden 1993 og var opkaldt efter tegneseriegalleren Asterix' godmodige og brølstærke makker, Obelix, der faldt i gryden med trylledrik som spæd.

I 2009 fik caféen ny ejer, da Søren Nissen efter en større byfornyelse overtog stedet fra caféens grundlægger, Tonni Overmans.

Har du fået læst?

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne