Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Peter Petersen står i spidsen for Hotel Britannia i Esbjergs midtby, efter at han sammen med Bank Lauridsen-familien har samlet deres hotelejendomme - Hotel Arnbjerg i Varde, Hjerting Badehotel og Hotel Britannia - i et fælles holdingselskab.

”Vi har valgt en ledelsesgruppe på to personer, en hotelchef med hovedansvar for hoteldelen og en F&B chef (Food & Beverage, red.) med ansvar for alt i restauranter, konference og selskabslokaler. Samlet udgør de den overordnede ledelse af Hotel Britannia, og refererer til bestyrelsen”, oplyser Peter Petersen.

Hotelchef bliver Helle Tingberg, som forfremmes fra sit nuværende job som receptionschef. Helle Tingberg har været ansat på Hotel Britannia i to og et halvt år som receptionschef, og tidligere har hun arbejdet på Hotel Scandic Olympic i 20 år. F&B chef bliver Casper Rosendahl, som kommer fra Henne Mølleå Badehotel, hvor han de sidste ti år har været daglig leder i samarbejde med sin hustru.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind