Efter at have dystet i køkkenregionerne blev årets kok og kokkelærling i Grønland kåret fredag aften ved en gallamiddag på levnedsmiddelskolen, for konkurrencens deltagere, sponsorer og indbudte gæster, skriver sermitsiaq.ag.

For lærlingenes vedkommende blev det Aqqalu Olsen fra Hotel Arctic, der blev vinder, mens Miilu Nikolajsen fra Hotel Kangerlussuaq blev nummer to. Trediepladsen blev erobret af sidste års nummer to, Aggu Broberg fra Katuaq.

Råvarerne eleverne skulle anvende var hakket lammekød til hovedretten, og æbler til desserten.

Årets kok blev Sune Bjerre fra Royal Greenland i Nuuk. Sune Bjerre vandt også årets kokkekonkurrence i 2016, mens han sidste år blev nummer tre.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020

Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne