Efter at have dystet i køkkenregionerne blev årets kok og kokkelærling i Grønland kåret fredag aften ved en gallamiddag på levnedsmiddelskolen, for konkurrencens deltagere, sponsorer og indbudte gæster, skriver sermitsiaq.ag.

For lærlingenes vedkommende blev det Aqqalu Olsen fra Hotel Arctic, der blev vinder, mens Miilu Nikolajsen fra Hotel Kangerlussuaq blev nummer to. Trediepladsen blev erobret af sidste års nummer to, Aggu Broberg fra Katuaq.

Råvarerne eleverne skulle anvende var hakket lammekød til hovedretten, og æbler til desserten.

Årets kok blev Sune Bjerre fra Royal Greenland i Nuuk. Sune Bjerre vandt også årets kokkekonkurrence i 2016, mens han sidste år blev nummer tre.

Tilmelding: Jagten er sat ind på Årets Kok 2019!

Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!

Kender du Årets Tjener 2019?

I marts kunne konfettien dale over Nicolai Martens i Messecenter Herning, da han blev kåret til Årets Tjener 2018. Nu sætter HORESTA og 3F jagten ind på Nicolais efterfølger, da der netop er blevet åbnet for tilmelding til Årets Tjener 2019!

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne