Jagger Fast Food har de seneste år marcheret frem i den store københavnske burgerkrig, og næsten alle kvarterer har fået deres egen afdeling.

I dag kommer Østerbro med i burgerklubben, når deres nye restaurant slår dørene op.

”Østerbro har ikke behov for endnu en burgerbar – men østerbroerne har brug for en Jagger. Et uhyre enkelt og simpelt fastfood-koncept, der kerer sig om råvarer og kærligheden til mad. Hos os er alt fra burgerboller til bøffer og dip til milkshakes lavet fra bunden, så kvaliteten er høj, men prisen er stadigvæk lav, hvor ingen bliver flået 200 kr. for en menu,” siger Rasmus Oubæk, co-founder af Jagger.

Læs hele historien her.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Trend: Robotter er blevet lukket ind i køkkenet

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurant- og robotvirksomheden Creator, som har automatiseret tilberedningen af gæsternes burgerønsker ved brug af robotter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne