Jagger Fast Food har de seneste år marcheret frem i den store københavnske burgerkrig, og næsten alle kvarterer har fået deres egen afdeling.

I dag kommer Østerbro med i burgerklubben, når deres nye restaurant slår dørene op.

”Østerbro har ikke behov for endnu en burgerbar – men østerbroerne har brug for en Jagger. Et uhyre enkelt og simpelt fastfood-koncept, der kerer sig om råvarer og kærligheden til mad. Hos os er alt fra burgerboller til bøffer og dip til milkshakes lavet fra bunden, så kvaliteten er høj, men prisen er stadigvæk lav, hvor ingen bliver flået 200 kr. for en menu,” siger Rasmus Oubæk, co-founder af Jagger.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne