Nogle østjyske attraktioner har rigtig solet sig i det varme sommervejr, mens andre har døjet med de høje temperaturer. Men generelt har året været godt for de store forlystelsesparker, hvoraf flere nærmer sig rekorder.

Djurs Sommerland, som lukkede ned den 21. oktober, har i løbet af sæsonens 105 åbningsdage haft 817.000 gæster igennem tælleapparaterne. Dermed resulterede 2018 i nok en besøgsrekord. Ikke mindst Magisk Halloween i efterårsferien bidrog til rekorden med 95.000 gæster - i sig selv en rekord.

Også Tivoli Friheden i Aarhus melder om en rigtig god sæson.

Selv om sommeren har givet minder om livet på en afrikanske savanne har den dog ikke været nogen fordel for Ree Dyrepark, beklager direktør Jesper Stagegaard.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne