Nogle østjyske attraktioner har rigtig solet sig i det varme sommervejr, mens andre har døjet med de høje temperaturer. Men generelt har året været godt for de store forlystelsesparker, hvoraf flere nærmer sig rekorder.

Djurs Sommerland, som lukkede ned den 21. oktober, har i løbet af sæsonens 105 åbningsdage haft 817.000 gæster igennem tælleapparaterne. Dermed resulterede 2018 i nok en besøgsrekord. Ikke mindst Magisk Halloween i efterårsferien bidrog til rekorden med 95.000 gæster - i sig selv en rekord.

Også Tivoli Friheden i Aarhus melder om en rigtig god sæson.

Selv om sommeren har givet minder om livet på en afrikanske savanne har den dog ikke været nogen fordel for Ree Dyrepark, beklager direktør Jesper Stagegaard.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne