Bornholm Hotels, som består af Fredensborg Badehotel, Griffen Spa Hotel samt Hotel GSH, fik et tilfredsstillende resultat i 2017, skriver Bornholm.nu.

”Der er blevet investeret massivt i de tre hoteller de seneste år - vel nok de tre største hotelinvesteringer nogensinde på Bornholm”, siger direktør Trine Richter fra Green Solution House ApS, som driver de tre hoteller under fællesnavnet Bornholm Hotels.

Samdriften af de tre hoteller startede i 2017, og det er derfor ifølge Trine Richter tilfredsstillende, at koncernen er tæt på at nå et positivt resultat.

”Vi har således kunnet ”nøjes” med et underskud på 446.000 kr. på trods af store investeringer samt opstartsomkostninger i forbindelse med sammenlægningen af hotellerne. Og så skal det selvfølgelig også bemærkes, at de tre hoteller havde millionstore underskud i 2016, hvor hotellerne blev drevet enkeltvis. Samdriften af hotellerne har derfor forbedret driftsresultaterne markant i løbet af 2017”, forklarer Trine Richter.

I løbet af sommeren når Bornholm Hotels op på over 120 medarbejdere, og virksomheden er således en af Bornholms største arbejdspladser.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne