Cafékæden Joe & The Juice er i gang med sin internationale ekspansion, og formeringen af butikker giver genlyd i de økonomiske nøgletal. I 2017 voksede toplinjen med 43,4 pct. og endte på 790,7 mio. kr., mens bundlinjen omvendt dykkede til et underskud på minus 27,3 mio. kr. mod minus 15,1 mio. kr. i 2016.

Det skriver Berlingske Business ifølge Fødevarewatch.dk.

Året bød på 52 nyåbninger af Joe & The Juice-butikker i lande som Schweiz, Holland og Hongkong, mens der også blevet skruet op for fremtoningen i USA. Berlingske skriver, at bundlinjen i 2017 blev påvirket af store gældsafskrivninger og valutaudsving for samlet 63 mio. i de to nøglemarkeder USA og Storbritannien.

I 2018 forventer kæden at runde 1 mia. kr. på toplinjen, fortalte driftsdirektør Sebastian Vestergaard til Børsen i januar.

Har du fået læst?

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne