Victor Gruppen, der har fået navn efter kendisstedet Café Victor i det centrale København, er klar til at åbne nye eksklusive spisesteder i hovedstaden. På længere sigt vil kæden vokse til blandt andet Norge og Tyskland. Den nye offensiv kommer, efter at kapitalfonden Maj Invest sidste sommer købte halvdelen af Victor Gruppen.

”Vores mål er at videreudvikle Victor Gruppen, og vi vil skabe en virksomhed, som i kraft af sin størrelse og brede vifte af koncepter kan udnytte de vækstmuligheder, der er i restaurationsbranchen i København,” siger Erik Holm, ledende partner i kapitalfonden Maj Invest.

Gruppen åbnede i november 2017 PS Bar & Grill på Østerbro. Denne sommer kommer der yderligere tre restauranter, og senere på efteråret følger endnu en, så gruppen samlet vil være gået fra ni til 14 restauranter, siden Maj Invest købte sig ind.

Allerede fredag åbner Restaurant Salon, hvor kokken Claus Christensen står bag komfuret. Salon ligger i Bredgade og vil ifølge ejerne servere en sammensmeltning af galleri og klassisk dansk/fransk køkken.

Har du fået læst?

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Krav: Nu skal cafeer og restauranter have digitale kasseapparater

Hvordan sikrer man sig, at der sker korrekt indbetaling af moms og skatter hos cafeer, pizzariaer og restauranter m.fl.? Samtlige partier i Folketinget mener, at et krav om digitale kasseapparater er en del af løsningen. Derfor skal i alt 12.500 virksomheder indenfor syv brancher anskaffe sig digitale løsninger inden 2024, hvis de ikke allerede har det.

Danskerne går oftere på café end restaurant

Restaurant, diskotek, pizzeria, café eller kaffebar m.m. Mulighederne er mange, når danskerne opsøger restauranterhvervet for at få stillet sulten eller slukket tørsten. HORESTA har analyseret danskernes udespisevaner, og tallene viser, at caféer er den mest populære kategori. I 2017 rundede danskerne 60 mio. cafébesøg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne