Victor Gruppen, der har fået navn efter kendisstedet Café Victor i det centrale København, er klar til at åbne nye eksklusive spisesteder i hovedstaden. På længere sigt vil kæden vokse til blandt andet Norge og Tyskland. Den nye offensiv kommer, efter at kapitalfonden Maj Invest sidste sommer købte halvdelen af Victor Gruppen.

”Vores mål er at videreudvikle Victor Gruppen, og vi vil skabe en virksomhed, som i kraft af sin størrelse og brede vifte af koncepter kan udnytte de vækstmuligheder, der er i restaurationsbranchen i København,” siger Erik Holm, ledende partner i kapitalfonden Maj Invest.

Gruppen åbnede i november 2017 PS Bar & Grill på Østerbro. Denne sommer kommer der yderligere tre restauranter, og senere på efteråret følger endnu en, så gruppen samlet vil være gået fra ni til 14 restauranter, siden Maj Invest købte sig ind.

Allerede fredag åbner Restaurant Salon, hvor kokken Claus Christensen står bag komfuret. Salon ligger i Bredgade og vil ifølge ejerne servere en sammensmeltning af galleri og klassisk dansk/fransk køkken.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Lars Seier køber Café Dan Turéll

Café Dan Turéll er blevet købt af en af Danmarks rigeste. Der er tale om milliardæren og stifter af Saxo Bank Lars Seier, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne