Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Local Cooking Sønderjylland er en regional restaurantkonkurrence, hvor de bedste kokke i Sønderjylland dyster om at blive kåret med ”Årets Sønderjyske Ret”, og ikke mindst om at gå videre til den store nationale kokkedyst i Århus i september.
Souschef Kevin Hansen og kokkeelev Philip Dohn Sørensen fra Restaurant Schack på Schackenborg Slotskro kunne i forbindelse med arrangementet træde op på det øverste trin på sejrsskamlen.
I et tæt opgør med Remi Cazelles Mandrup fra Tyrstrup Kro, Martin Grabe fra Hotel Norden og Rasmus Sivebæk Lodahl fra Restaurant Ø bedømte dommerpanelet bestående af Rainer Gassner, fra Michelin restaurant Ti Trin Ned, Povl Lønberg fra Danske Madpublicister, Annelise Madsen fra Løvtrup og Knud Hansen fra Sydvestjyske Smagsoplevelser de fire finalister indenfor seks parametre, og da pointene blev lagt sammen havde Kevin Hansen og Philip Dohn Sørensen fra Restaurant Schack vundet.
Med deres ”Lokal sommerbuk med asparges og egne urter” formåede restaurant Schack at skabe den mest interessante kulinariske smagsoplevelse baseret på lokale råvarer. Hele 75 pct. af rettens ingredienser har sin oprindelse i Sønderjylland.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024