Takeaway-caféen Fika åbner endnu et spisested i Aarhus, og konceptet bliver det samme.

”Vi vælger at åbne endnu en takeaway-café i den anden ende af midtbyen for at tilgodese vores kunder, der bor i den del af Aarhus, så de nemmere kan hente mad hos os. Vi har gennem de seks år, vi har eksisteret, kunne mærke, at rigtig mange aarhusianere ønsker et sundt alternativ, hvis de ikke har tid til at lave maden selv,” siger Thianna Breinholt, ejer af Fika.

Fika har det økologiske guldmærke, hvilket betyder, at al maden er 90 til 100 procent økologisk.

Har du fået læst?

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Chef på dansk luksushotel med i nyt møbelfirma

Signe Thorup har siden 2013 været kommunikationschef på et af Danmarks fineste hoteller, d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Men fra næste måned går hun på deltid for at stå for kommunikation, administration, projektstyring og salg i det nye firma Køkkenhavn.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne