Jesper Dams Hansen blev i år kåret som Årets kok. Han er af den overbevisning, at jo bedre en råvare er, jo mindre behøver man at gøre ved den for, at den smager godt.

”Man skal ikke gøre det sværere, end det er”, siger han.

Jesper Dams Hansen gik målrettet efter restaurant Babette da han skulle i lære, men køkkenchef Vivi Schou havde ikke plads. Så han tog et år hos kokkeparret Lisbeth og Bo Jacobsen, som dengang drev Paustian i København. Og så blev der plads i Vordingborg. Jesper Dams Hansen blev udlært og arbejdede så på D'angleterre, Kong Hans og Restaurant Musling i København. Men de seneste to år har han været tilbage i køkkenet hos Vivi Schou.

”Til at starte med da jeg gik i lære, vidste jeg, at jeg ville ind det bedste sted. Jeg ville være super seriøs, og jeg havde hørt at Babette var det bedste sted. Hårdt - men det bedste”, siger Jesper Dams Hansen, som tror, det kom ham til gode, at han ikke var purung, da han begyndte.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne