Jesper Dams Hansen blev i år kåret som Årets kok. Han er af den overbevisning, at jo bedre en råvare er, jo mindre behøver man at gøre ved den for, at den smager godt.

”Man skal ikke gøre det sværere, end det er”, siger han.

Jesper Dams Hansen gik målrettet efter restaurant Babette da han skulle i lære, men køkkenchef Vivi Schou havde ikke plads. Så han tog et år hos kokkeparret Lisbeth og Bo Jacobsen, som dengang drev Paustian i København. Og så blev der plads i Vordingborg. Jesper Dams Hansen blev udlært og arbejdede så på D'angleterre, Kong Hans og Restaurant Musling i København. Men de seneste to år har han været tilbage i køkkenet hos Vivi Schou.

”Til at starte med da jeg gik i lære, vidste jeg, at jeg ville ind det bedste sted. Jeg ville være super seriøs, og jeg havde hørt at Babette var det bedste sted. Hårdt - men det bedste”, siger Jesper Dams Hansen, som tror, det kom ham til gode, at han ikke var purung, da han begyndte.

Læs hele historien her.

Pizzakæde har 11 nye pizzeriaer på vej

Dominos vil føje 11 nye pizzeriaer til kæden i Danmark i 2020. Derudover indleder selskabet et samarbejde med Hungry.dk om udlevering af maden. Det oplyser Dominos i en pressemeddelelse.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne