Når flaget går til tops på Hotel Vejlefjord den 8. juni, vil det være det tætteste konference- og spahotellet kommer på en officiel fejring af sit 10-års jubilæum. Ikke fordi dagen ikke er værd at markere, men fordi der er noget, der er vigtigere.

“Vi har valgt at bruge energien på dagen på at sige tak til gæsterne og medarbejderne. Det er dem, der har genoplivet og forvandlet dette fantastiske sted til en succes og har bragt os dertil, hvor vi er i dag,” konstaterer direktør Flemming Jakobsen.

Derfor bliver de gæster, der er så heldige at være på Hotel Vejlefjord på dagen ekstra forkælet med bl.a. gaver og champagne. Og så får medarbejderne selvfølgelig en fødselsdagsgave.

En anden grund til, at hotellet ikke kaster sig ud i store officielle fejringer af jubilæet, er travlhed. En travlhed, der konstant præger det traditionsrige, tidligere tuberkulosesanatorium.

“Vi er inde i sidste fase af en gennemgribende renovering, og til januar er vi færdige med de sidste værelser i den gamle hovedbygning. Til den tid har samtlige værelser, møde- og konferencefaciliteter fået en gennemgribende og nænsom opgradering med respekt for de historiske rammer, vi er så stolte af,” forklarer Flemming Jakobsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne