Når flaget går til tops på Hotel Vejlefjord den 8. juni, vil det være det tætteste konference- og spahotellet kommer på en officiel fejring af sit 10-års jubilæum. Ikke fordi dagen ikke er værd at markere, men fordi der er noget, der er vigtigere.

“Vi har valgt at bruge energien på dagen på at sige tak til gæsterne og medarbejderne. Det er dem, der har genoplivet og forvandlet dette fantastiske sted til en succes og har bragt os dertil, hvor vi er i dag,” konstaterer direktør Flemming Jakobsen.

Derfor bliver de gæster, der er så heldige at være på Hotel Vejlefjord på dagen ekstra forkælet med bl.a. gaver og champagne. Og så får medarbejderne selvfølgelig en fødselsdagsgave.

En anden grund til, at hotellet ikke kaster sig ud i store officielle fejringer af jubilæet, er travlhed. En travlhed, der konstant præger det traditionsrige, tidligere tuberkulosesanatorium.

“Vi er inde i sidste fase af en gennemgribende renovering, og til januar er vi færdige med de sidste værelser i den gamle hovedbygning. Til den tid har samtlige værelser, møde- og konferencefaciliteter fået en gennemgribende og nænsom opgradering med respekt for de historiske rammer, vi er så stolte af,” forklarer Flemming Jakobsen.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne