Når flaget går til tops på Hotel Vejlefjord den 8. juni, vil det være det tætteste konference- og spahotellet kommer på en officiel fejring af sit 10-års jubilæum. Ikke fordi dagen ikke er værd at markere, men fordi der er noget, der er vigtigere.

“Vi har valgt at bruge energien på dagen på at sige tak til gæsterne og medarbejderne. Det er dem, der har genoplivet og forvandlet dette fantastiske sted til en succes og har bragt os dertil, hvor vi er i dag,” konstaterer direktør Flemming Jakobsen.

Derfor bliver de gæster, der er så heldige at være på Hotel Vejlefjord på dagen ekstra forkælet med bl.a. gaver og champagne. Og så får medarbejderne selvfølgelig en fødselsdagsgave.

En anden grund til, at hotellet ikke kaster sig ud i store officielle fejringer af jubilæet, er travlhed. En travlhed, der konstant præger det traditionsrige, tidligere tuberkulosesanatorium.

“Vi er inde i sidste fase af en gennemgribende renovering, og til januar er vi færdige med de sidste værelser i den gamle hovedbygning. Til den tid har samtlige værelser, møde- og konferencefaciliteter fået en gennemgribende og nænsom opgradering med respekt for de historiske rammer, vi er så stolte af,” forklarer Flemming Jakobsen.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne