Bøfkæden Restaurant Flammen må se overskuddet vige væsentligt tilbage i 2017. Det skriver Børsen, der har fået adgang til resultatet før skat ifølge, Fødevarewatch.

Det går tilbage fra rekordhøje 42 mio. kr. før skat i 2016 til 19 mio. kr. sidste år.

Tilbagegangen skyldes, at kæden satser hårdt på at slå gennem på det tyske marked, fortæller direktør Martin Rosenfeldt Sunddal.

"Det er ikke en positiv udvikling på de helt hårde tal, men strategien var at investere massivt for at være klar til at tage det næste skridt," siger han til Børsen og oplyser, at satset på Tyskland foreløbigt har kostet omkring 20 mio. kr.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne