Vejret har været godt ved indtjeningen for mange udendørs steder.

Landets sjette største turistattraktion, Djurs Sommerland, åbnede i år 27. april - og er ifølge direktør Henrik B. Nielsen kommet godt fra start. Ikke mindst takket være maj måned, der blev den varmeste maj siden 1989.

”Vi har haft 15-20 procent flere gæster, end vi normalt har i maj. I år har vi haft nogle helligdage, der kan gøre det svært at sammenligne, men selv når man tager højde for det, er det gået ret godt, når man sammenligner med sidste år, som også var fornuftig,” siger han.

Også Tivoli, der med 4,4 millioner gæster sidste år er landets største turistattraktion, melder om fremgang for den gamle have i hjertet af København.

”Vi oplyser ikke gæstetal, men kan da godt røbe, at vi er glade og stærkt tilfredse for det gode vejr, og vi kan godt mærke, at vi har godt tag i gæsterne. Her er vi stærkt hjulpet af det gode vejr - hvad der også kan aflæses i salget af f.eks. is og ønsket om at spise udenfor i disse solskinsdage: Så ingen klager her,” skriver Tivolis pressechef Torben Plank i en e-mail.

Gæsterne er også valfartet til Nordjyllands største turistattraktion, Fårup Sommerland. Parken har haft 18 procent flere gæster i maj.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli mister ny direktionsdirektør efter få måneder

Danske Andreas Veilstrup Andersen vendte i sommer tilbage til Tivoli, hvor han indtil 2008 var vicedirektør. Han havde indtil skiftet til Tivoli været administrerende direktør siden 2011 for Sveriges største forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, skriver Standby.dk.

Tivoli får ny chef for havens fødevarer og drikkevarer

Fra 1. oktober er det 38-årige Jakob Volquards Harreby, der skal være såkaldt General Manager for Food & Beverage, hvor han får det overordnede ansvar for Tivolis egne restauranter, caféer, fastfood, barer, isboder, slikboder og konditorier. Det fremgår af en meddelelse sendt til FødevareWatch.

Forlystelsespark høster fornem hæder

Djurs Sommerland har rundet sommersæsonen af, men smilene er alligevel store i forlystelsesparken. Ved Park Excellence Awards 2019 afholdt af Park World Magazine i Paris høstede østjyderne to priser for forlystelsesparken, skriver TV2 Østjylland.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne