Vejret har været godt ved indtjeningen for mange udendørs steder.

Landets sjette største turistattraktion, Djurs Sommerland, åbnede i år 27. april - og er ifølge direktør Henrik B. Nielsen kommet godt fra start. Ikke mindst takket være maj måned, der blev den varmeste maj siden 1989.

”Vi har haft 15-20 procent flere gæster, end vi normalt har i maj. I år har vi haft nogle helligdage, der kan gøre det svært at sammenligne, men selv når man tager højde for det, er det gået ret godt, når man sammenligner med sidste år, som også var fornuftig,” siger han.

Også Tivoli, der med 4,4 millioner gæster sidste år er landets største turistattraktion, melder om fremgang for den gamle have i hjertet af København.

”Vi oplyser ikke gæstetal, men kan da godt røbe, at vi er glade og stærkt tilfredse for det gode vejr, og vi kan godt mærke, at vi har godt tag i gæsterne. Her er vi stærkt hjulpet af det gode vejr - hvad der også kan aflæses i salget af f.eks. is og ønsket om at spise udenfor i disse solskinsdage: Så ingen klager her,” skriver Tivolis pressechef Torben Plank i en e-mail.

Gæsterne er også valfartet til Nordjyllands største turistattraktion, Fårup Sommerland. Parken har haft 18 procent flere gæster i maj.

Danske forlystelsesparker hyldes af gæsterne

I Danmark er vi forkælede med nogle af Europas allerbedste forlystelsesparker. Sådan lyder dommen i hvert fald fra Tripadvisors brugere. Platformen har lavet en liste med de 25 bedste forlystelsesparker i Europa, og her er fire danske blandt de første 20.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne