Den danske familieejede kæderestaurant Flammen, der har sønderjyske rødder, har netop åbnet sin første tyske restaurant. I forvejen prøver danske kæder som Mash og Sticks'n'Sushi kræfter med det tyske marked, skriver Flensborg Avis.

Flammens restaurant, der har adresse i Hamborg, må meget gerne få følgeskab af flere og blev først født efter næsten tre års veer.

”Vi har brugt mange penge på at få undersøgt markedet. Der var flere hurdler, end vi først antog. Det viser sig heldigvis, at vi i Hamborg stort set er alene med vores måde at gøre tingene på”, siger direktør Elias Grøftholdt Tychsen.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne