Siden opstart i 2010 har Aalborg Furnished Apartments været formidler af møblerede lejligheder, i høj grad til landsdelens internationale virksomheder samt større organisationer. I takt med efterspørgslen fra deres netværk af kunder og ikke mindst behovet for et opgraderet hotelprodukt i den østlige del af Aalborg, har projektet med Aalborg Hotel Apartments udviklet sig.

I dag åbner dørene officielt, og de 27 nybyggede hotellejligheder er klar til gæster fra ind- og udland. Lejlighederne er henholdsvis 50 eller 70 kvm, de har alle enten terrasse eller altan, og de er både hvad angår interiør og indretning af gennemgående høj kvalitet.

”Vi har haft fokus på at skabe et produkt af høj standard med god plads, hvor man har følelsen af at være i et hjem fremfor et typisk hotelværelse”. Sådan udtaler Hotel Manager Thor Bastholm sig, og han tilføjer:

”Med faciliter som fuldt udstyret køkken, separat soveværelse, opvaskemaske, vaskemaskine osv. kan hverdagens rutiner tilrettelægges på samme måde som normalt. Dette er attraktivt for mange rejsende, hvad end de er hjemmefra i 2 dage eller 2 måneder.”

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Aalborg Lufthavn: “Vi har sat os et meget ambitiøst mål!”

Luftfarten har fået en hård medfart i klimadebatten, og begreber som flyskam er dukket op. Flytrafikken er udråbt som den store klimasynder, men også lufthavnene har et højt energiforbrug og må derfor se sig inddraget i problematikken. Søren Svendsen, direktør i Aalborg Lufthavn, fortæller her til Turisme.nu, hvordan man som ansvarlig lufthavn tager fat på den udfordring.

Stor hæder til nordjysk restaurant

Nogle af restaurationsbranchens mest prestigefyldte priser tilfaldt Nordjylland, da foreningen Danske Madanmeldere havde inviteret til gallamiddag på Hotel- og Restaurationsskolen i Valby.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne