Det firestjernede hotel Admiral Hotel har hjemme på Toldboden i København få meter fra dronningens residens Amalienborg - og der har hotellet tilsyneladende godt hjemme. Et nyt årsregnskab viser, at hotellets ejerselskab, CAH Holding, i 2017 opnåede sit hidtil bedste resultat med et overskud på lidt over 58 mio. kr.

Bruttofortjenesten sætter ligeledes rekord med knap 138 mio. kr.

Lige siden et underskud på knap 11 mio. kr. under finanskrisen i 2008 er det kun gået fremad for hotellet, der for niende gang i streg løfter både overskuddet. I de ni plus-år har Admiral Hotel sammenlagt leveret et overskud til sine ejere på 347 mio. kr.

Om fremgangen skriver ledelsen i regnskabet blot, at man ser det som "tilfredsstillende og i overensstemmelse med forventningerne."

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne