Det firestjernede hotel Admiral Hotel har hjemme på Toldboden i København få meter fra dronningens residens Amalienborg - og der har hotellet tilsyneladende godt hjemme. Et nyt årsregnskab viser, at hotellets ejerselskab, CAH Holding, i 2017 opnåede sit hidtil bedste resultat med et overskud på lidt over 58 mio. kr.

Bruttofortjenesten sætter ligeledes rekord med knap 138 mio. kr.

Lige siden et underskud på knap 11 mio. kr. under finanskrisen i 2008 er det kun gået fremad for hotellet, der for niende gang i streg løfter både overskuddet. I de ni plus-år har Admiral Hotel sammenlagt leveret et overskud til sine ejere på 347 mio. kr.

Om fremgangen skriver ledelsen i regnskabet blot, at man ser det som "tilfredsstillende og i overensstemmelse med forventningerne."

Har du fået læst?

København får stort nyt mødecenter

Det finske selskab Huone International åbner tirsdag i næste uge sit første møde- og eventcenter i Danmark. Det ligger tæt på Københavns Lufthavn og Metrostationen Kastrup, skriver Standby.dk.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Badehotel i millionsalg: Svensk investor tilbød sig

Svømmebassinet skulle opgraderes til spa, og gæsterne skulle indlogeres både i hverdagen og weekenden. Det var nogle af ambitionerne kapitalforvalteren Artha havde, inden de investerede millioner i Marienlyst Badehotel for to år siden, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne