44-årige Ole Wieth Christensen begynder 1. september som ny markedschef for Norge og Sverige i VisitDenmark. Han kommer fra en stilling som direktør for europæisk salg og udvikling i det statslige svenske lufthavnsselskab Swedia Airports.

Ole Wieth Christensen stod gennem mange år i spidsen for Københavns Lufthavns ruteudviklingsafdeling. For to år siden tiltrådte han direktørjobbet i Swedia i Stockholm. Nu skifter han efter 15 år i luftfarten til turismebranchen, og det glæder han sig til.

”Jeg tror på, at man af og til skal prøve noget nyt, og efter 15 år i luftfart med ansvar for markedsføring og salg, glæder jeg mit til at arbejde med at markedsføre og sælge hele vores land,” siger Ole Wieth Christensen til STANDBY.dk.

”Jeg ser frem til at bidrage med at tiltrække endnu flere svenske og norske turister til Danmark. Historisk har vi været dygtige til at skabe vækst fra disse markeder, men der er potentiale for mere,” siger han.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne