44-årige Ole Wieth Christensen begynder 1. september som ny markedschef for Norge og Sverige i VisitDenmark. Han kommer fra en stilling som direktør for europæisk salg og udvikling i det statslige svenske lufthavnsselskab Swedia Airports.

Ole Wieth Christensen stod gennem mange år i spidsen for Københavns Lufthavns ruteudviklingsafdeling. For to år siden tiltrådte han direktørjobbet i Swedia i Stockholm. Nu skifter han efter 15 år i luftfarten til turismebranchen, og det glæder han sig til.

”Jeg tror på, at man af og til skal prøve noget nyt, og efter 15 år i luftfart med ansvar for markedsføring og salg, glæder jeg mit til at arbejde med at markedsføre og sælge hele vores land,” siger Ole Wieth Christensen til STANDBY.dk.

”Jeg ser frem til at bidrage med at tiltrække endnu flere svenske og norske turister til Danmark. Historisk har vi været dygtige til at skabe vækst fra disse markeder, men der er potentiale for mere,” siger han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne