44-årige Ole Wieth Christensen begynder 1. september som ny markedschef for Norge og Sverige i VisitDenmark. Han kommer fra en stilling som direktør for europæisk salg og udvikling i det statslige svenske lufthavnsselskab Swedia Airports.

Ole Wieth Christensen stod gennem mange år i spidsen for Københavns Lufthavns ruteudviklingsafdeling. For to år siden tiltrådte han direktørjobbet i Swedia i Stockholm. Nu skifter han efter 15 år i luftfarten til turismebranchen, og det glæder han sig til.

”Jeg tror på, at man af og til skal prøve noget nyt, og efter 15 år i luftfart med ansvar for markedsføring og salg, glæder jeg mit til at arbejde med at markedsføre og sælge hele vores land,” siger Ole Wieth Christensen til STANDBY.dk.

”Jeg ser frem til at bidrage med at tiltrække endnu flere svenske og norske turister til Danmark. Historisk har vi været dygtige til at skabe vækst fra disse markeder, men der er potentiale for mere,” siger han.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Natlivsprofil bliver politisk chef i Rekom Group

Lars Børsting bliver boende i Næstved-området, selv om han fra årsskiftet skifter arbejdsplads fra Næstved bymidte til hele landet og måske en smule i Norge og Finland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne