44-årige Ole Wieth Christensen begynder 1. september som ny markedschef for Norge og Sverige i VisitDenmark. Han kommer fra en stilling som direktør for europæisk salg og udvikling i det statslige svenske lufthavnsselskab Swedia Airports.

Ole Wieth Christensen stod gennem mange år i spidsen for Københavns Lufthavns ruteudviklingsafdeling. For to år siden tiltrådte han direktørjobbet i Swedia i Stockholm. Nu skifter han efter 15 år i luftfarten til turismebranchen, og det glæder han sig til.

”Jeg tror på, at man af og til skal prøve noget nyt, og efter 15 år i luftfart med ansvar for markedsføring og salg, glæder jeg mit til at arbejde med at markedsføre og sælge hele vores land,” siger Ole Wieth Christensen til STANDBY.dk.

”Jeg ser frem til at bidrage med at tiltrække endnu flere svenske og norske turister til Danmark. Historisk har vi været dygtige til at skabe vækst fra disse markeder, men der er potentiale for mere,” siger han.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne