På mandag er Airbnb tvunget til at slette størstedelen af deres japanske udlejere fra portalen. Det sker efter, at landets regering har gennemtvunget en ny lov, der kræver, at private udlejere skal registrere sig under samme krav og tilladelser som hoteller og sætter et loft på den private udlejning ved 180 dage om året. Det skriver Asia.Nikkei.com.

Men eftersom blot 13.800 udlejere lever op til kravene, har Airbnb været nødsaget til at informere 80 pct. af deres udlejere, at de bliver udelukket fra udlejningssiden.

Airbnb har været til stede i Japan siden 2013, og det er gået stærkt opbygningen og antallet af privateudlejere. En forretning, der nu smuldrer og skal gentænkes, skriver det japanske finansmedie Nikkei Asia. Mediet spår, at overnatningsvirksomheder nu vil forsøge at lukke hullet efter de 40.000 private udlejere, der forsvinder.

Læs mere her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne