Comwell ønsker at udvide sit hotel i Kolding markant. Derfor har hotelkæden indsendt et forslag til kommunen om en udvidelse af de nuværende rammer og faciliteter. Hvis udvidelsesplanerne bliver en realitet, skal hotellet udvides med 120 værelser, så værelsesantallet når op på 300. De nye værelser skal ligge i et nyt tårn, som bliver i 15 etager, skriver EstateMedia.dk.

Samtidigt vil den nuværende restaurantkapacitet blive fordoblet og konference- og kongresfaciliteterne forøget med op til 2.200 kvm. Den totale udvidelse er 8.600 kvm og koster et ”trecifret millionbeløb”. Desuden gennemgår hotellets nuværende 180 værelser og øvrige faciliteter en gennemgribende renovering. Det sker, da Comwell ønsker at sikre sin position i Kolding og Trekantområdet med et bedre konferencehotel.

”Comwell har i mere end 30 år drevet konferencehotel i Kolding og er på mange måder en af koncernens spydspidser. Udviklingen er gennem en årrække gået i retning af, at møderne vokser, og der er behov for mere plads, ligesom konkurrencen med de større byer i provinsen er skærpet. Der stilles derfor højere krav til kapacitet, faciliteter og rammer”, siger koncernchef Peter Schelde.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Comwell fokuserer på større byer

Comwell har konkrete planer om at udvide hotellerne i Aarhus og Kolding. Hvorimod Comwell opsagde sin kontrakt med hotellet i Sønderborg pr. første januar i år, skriver Børsen.

Comwell allierer sig med global hotelgigant

En større del af gæsterne på Comwells hotel i Aarhus og det kommende hotel i Nordhavn skal være udenlandske. For at ønsket skal gå i opfyldelse, har den danske hotelkæde taget affære og slået pjalterne sammen med Wyndham Hotels & Resorts.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne