Comwell ønsker at udvide sit hotel i Kolding markant. Derfor har hotelkæden indsendt et forslag til kommunen om en udvidelse af de nuværende rammer og faciliteter. Hvis udvidelsesplanerne bliver en realitet, skal hotellet udvides med 120 værelser, så værelsesantallet når op på 300. De nye værelser skal ligge i et nyt tårn, som bliver i 15 etager, skriver EstateMedia.dk.

Samtidigt vil den nuværende restaurantkapacitet blive fordoblet og konference- og kongresfaciliteterne forøget med op til 2.200 kvm. Den totale udvidelse er 8.600 kvm og koster et ”trecifret millionbeløb”. Desuden gennemgår hotellets nuværende 180 værelser og øvrige faciliteter en gennemgribende renovering. Det sker, da Comwell ønsker at sikre sin position i Kolding og Trekantområdet med et bedre konferencehotel.

”Comwell har i mere end 30 år drevet konferencehotel i Kolding og er på mange måder en af koncernens spydspidser. Udviklingen er gennem en årrække gået i retning af, at møderne vokser, og der er behov for mere plads, ligesom konkurrencen med de større byer i provinsen er skærpet. Der stilles derfor højere krav til kapacitet, faciliteter og rammer”, siger koncernchef Peter Schelde.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

HORESTA uenig med erhvervsministeren

Erhvervsminister Simon Kollerup efterlyser investeringer i nye bæredygtige turismeprodukter i hele landet. Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA er dog ikke enig i hele kommentaren.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne