Der bliver stadig bygget, renoveret og udvidet hoteller på livet løs i København, og listen med projekter er fortsat lang. Men den vokser ikke så hurtigt mere, skriver Licitationen.

”Vækstkurven er gået stejlt opad de senere år, men nu går det ikke lige så hurtigt som for et-to år siden. Nogle i branchen afventer nok situationen, efter at vi har set mange relativt store projekter i alle kategorier, både high end, mellemsegmentet og hostels”, siger Nadeem Wasi, medlemschef i Horesta, som organiserer hoteller og restauranter.

En lignende konstatering gør rådgiverhuset Nordic Hotel Consulting (NHC).

”Der er ikke så mange nye projekter, og nogle projekter er blevet udskudt. Det kan være fint med en vis udjævning, så vi undgår en ketchupeffekt”, siger konsulent Emil Lindvang Bentsen.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne