Der bliver stadig bygget, renoveret og udvidet hoteller på livet løs i København, og listen med projekter er fortsat lang. Men den vokser ikke så hurtigt mere, skriver Licitationen.

”Vækstkurven er gået stejlt opad de senere år, men nu går det ikke lige så hurtigt som for et-to år siden. Nogle i branchen afventer nok situationen, efter at vi har set mange relativt store projekter i alle kategorier, både high end, mellemsegmentet og hostels”, siger Nadeem Wasi, medlemschef i Horesta, som organiserer hoteller og restauranter.

En lignende konstatering gør rådgiverhuset Nordic Hotel Consulting (NHC).

”Der er ikke så mange nye projekter, og nogle projekter er blevet udskudt. Det kan være fint med en vis udjævning, så vi undgår en ketchupeffekt”, siger konsulent Emil Lindvang Bentsen.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Ikonisk hotel i Hjørring solgt

Gennem knap to år har Bjarne ”Bamme” Sørensen forsøgt at afhænde Det Bette Hotel i Hjørring, som han og hustruen Sulle har drevet gennem mere end 10 år, skriver Nordjyske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne