Der bliver stadig bygget, renoveret og udvidet hoteller på livet løs i København, og listen med projekter er fortsat lang. Men den vokser ikke så hurtigt mere, skriver Licitationen.

”Vækstkurven er gået stejlt opad de senere år, men nu går det ikke lige så hurtigt som for et-to år siden. Nogle i branchen afventer nok situationen, efter at vi har set mange relativt store projekter i alle kategorier, både high end, mellemsegmentet og hostels”, siger Nadeem Wasi, medlemschef i Horesta, som organiserer hoteller og restauranter.

En lignende konstatering gør rådgiverhuset Nordic Hotel Consulting (NHC).

”Der er ikke så mange nye projekter, og nogle projekter er blevet udskudt. Det kan være fint med en vis udjævning, så vi undgår en ketchupeffekt”, siger konsulent Emil Lindvang Bentsen.

Renoveret lufthavnshotel åbner ny restaurant

Clarion Hotel Copenhagen Airport har åbnet dørene for dets nyrenoverede restaurant, hvor de har ansat kokken Marcus Samuelsson, som blandt andet er kendt for præsident Obamas første statsmiddag, skriver TravelNews.dk.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne