Der bliver stadig bygget, renoveret og udvidet hoteller på livet løs i København, og listen med projekter er fortsat lang. Men den vokser ikke så hurtigt mere, skriver Licitationen.

”Vækstkurven er gået stejlt opad de senere år, men nu går det ikke lige så hurtigt som for et-to år siden. Nogle i branchen afventer nok situationen, efter at vi har set mange relativt store projekter i alle kategorier, både high end, mellemsegmentet og hostels”, siger Nadeem Wasi, medlemschef i Horesta, som organiserer hoteller og restauranter.

En lignende konstatering gør rådgiverhuset Nordic Hotel Consulting (NHC).

”Der er ikke så mange nye projekter, og nogle projekter er blevet udskudt. Det kan være fint med en vis udjævning, så vi undgår en ketchupeffekt”, siger konsulent Emil Lindvang Bentsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Kokkedal Slot sat til salg

Kokkedal Slot er sat til salg for 150 millioner kroner, skriver dagbladet Børsen. Og det skal helst drives videre som det luksusresort, den nuværende ejer, Mikael Goldschmidt, har skabt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne