Sunset Boulevard i Rosengårdcentret i Odense åbner i deres nye lokaler torsdag i dag. Med en ny placering i centret, nyt interiør og nyt køkken er forventningerne til åbningen store i byen, hvor kædens allerførste restaurant slog dørene op i 1996.

”Den nye restaurant er lavet i en helt ny stil og tone, og køkkenet er i et helt nyt design. Det vigtigste vil dog altid være det, man sætter tænderne i – er maden ikke lækker, kan oplevelsen altså ikke reddes af en flot restaurant. Netop derfor udvider vi også menukortet med en række nye, frisklavede produkter, og jeg glæder mig meget til at kunne give gæsterne en rigtig god oplevelse, fortæller Anne Goldek, restaurantchef i den nye Sunset Boulevard i Rosengårdcentret i Odense.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne