Sunset Boulevard i Rosengårdcentret i Odense åbner i deres nye lokaler torsdag i dag. Med en ny placering i centret, nyt interiør og nyt køkken er forventningerne til åbningen store i byen, hvor kædens allerførste restaurant slog dørene op i 1996.

”Den nye restaurant er lavet i en helt ny stil og tone, og køkkenet er i et helt nyt design. Det vigtigste vil dog altid være det, man sætter tænderne i – er maden ikke lækker, kan oplevelsen altså ikke reddes af en flot restaurant. Netop derfor udvider vi også menukortet med en række nye, frisklavede produkter, og jeg glæder mig meget til at kunne give gæsterne en rigtig god oplevelse, fortæller Anne Goldek, restaurantchef i den nye Sunset Boulevard i Rosengårdcentret i Odense.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne