En russisk virksomhed, Bacon Agency, tilbyder lige nu at lave falske restaurantanmeldelser forud for VM i fodbold, som starter i næste uge. Det skriver Reuters.com.

I virksomhedens markedsføringsmateriale star der blandt andet, at man for 35.000 rubler (ca. 3.600 kr) får lovning på en plads på Tripadvisors Top 10-liste.

”Hvad kan du gøre, hvis din restaurant aldrig har haft besøg af en serber eller en svensker, som har efterladt en anmeldelse? Skriv den selv!” lyder det i materialet, som en restaurant har modtaget forud for slutrunden i næste måned.

Tripadvisor har reageret ved at tage afstand fra forretningsmodellen, og platformens undersøgende enhed har fokus på de falske anmeldelser.

Fodboldslutrunden skaber et marked for de falske anmeldelser, da virksomhederne i 11 værtsbyer kæmper for at tiltrække de mange fans.

Roman Baldanov er ejer af Bacon Agency og udtaler:

”Vi forstår, at det er ulovligt i den forstand, at Tripadvisor er imod det. Vi tester denne niche, da vi ser en stor efterspørgsel. Det er ikke fordi, at vi er slemme og har en intention om at svindle. Alle restauranterne ved at anmeldelser er bestilte, og mange anvender denne service,” siger han til Reuters.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne