En russisk virksomhed, Bacon Agency, tilbyder lige nu at lave falske restaurantanmeldelser forud for VM i fodbold, som starter i næste uge. Det skriver Reuters.com.

I virksomhedens markedsføringsmateriale star der blandt andet, at man for 35.000 rubler (ca. 3.600 kr) får lovning på en plads på Tripadvisors Top 10-liste.

”Hvad kan du gøre, hvis din restaurant aldrig har haft besøg af en serber eller en svensker, som har efterladt en anmeldelse? Skriv den selv!” lyder det i materialet, som en restaurant har modtaget forud for slutrunden i næste måned.

Tripadvisor har reageret ved at tage afstand fra forretningsmodellen, og platformens undersøgende enhed har fokus på de falske anmeldelser.

Fodboldslutrunden skaber et marked for de falske anmeldelser, da virksomhederne i 11 værtsbyer kæmper for at tiltrække de mange fans.

Roman Baldanov er ejer af Bacon Agency og udtaler:

”Vi forstår, at det er ulovligt i den forstand, at Tripadvisor er imod det. Vi tester denne niche, da vi ser en stor efterspørgsel. Det er ikke fordi, at vi er slemme og har en intention om at svindle. Alle restauranterne ved at anmeldelser er bestilte, og mange anvender denne service,” siger han til Reuters.

Læs hele historien her.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne