En russisk virksomhed, Bacon Agency, tilbyder lige nu at lave falske restaurantanmeldelser forud for VM i fodbold, som starter i næste uge. Det skriver Reuters.com.

I virksomhedens markedsføringsmateriale star der blandt andet, at man for 35.000 rubler (ca. 3.600 kr) får lovning på en plads på Tripadvisors Top 10-liste.

”Hvad kan du gøre, hvis din restaurant aldrig har haft besøg af en serber eller en svensker, som har efterladt en anmeldelse? Skriv den selv!” lyder det i materialet, som en restaurant har modtaget forud for slutrunden i næste måned.

Tripadvisor har reageret ved at tage afstand fra forretningsmodellen, og platformens undersøgende enhed har fokus på de falske anmeldelser.

Fodboldslutrunden skaber et marked for de falske anmeldelser, da virksomhederne i 11 værtsbyer kæmper for at tiltrække de mange fans.

Roman Baldanov er ejer af Bacon Agency og udtaler:

”Vi forstår, at det er ulovligt i den forstand, at Tripadvisor er imod det. Vi tester denne niche, da vi ser en stor efterspørgsel. Det er ikke fordi, at vi er slemme og har en intention om at svindle. Alle restauranterne ved at anmeldelser er bestilte, og mange anvender denne service,” siger han til Reuters.

Læs hele historien her.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne