MPI Denmark har endnu engang holdt prisuddeling, Danish Events & Meetings Awards, som i år fandt sted på Langelinie Pavillonen. En fagjury har tidligere i maj måned fundet de nominerede og vinderne blandt et stærkt felt af indstillede cases.

“I dette MPI-år har vi haft fokus på faglighed - og hvorfor ikke udnytte den faglighed, der ligger i de indstilledes cases til at blive klogere på, hvordan andre eksekverer strategien og idéen bag en event og hvilken effekt det havde? Derfor startede vi i år DEMA med en konference, hvor vi gik i dybden med de indstillede cases og hørte mere om tankerne bag den enkelte case. For ud over faglighed, er videndeling også en vigtig del af MPI,“ fortæller Anne Dalgaard, VP Education & President Elect, MPI Denmark.

Blandt vinderne var:

Kategorien non-profit:
BC Hospitality Group - Responsible Hospitality Day 2017

Kategorien low cost:
Kurhotel Skodsborg - MMM – Mai’s Monday Morning

Du kan se alle vinderne og læs begrundelserne på MPI's website:

Se vinderne

Konferenceafklaring efter pressemøde

Efter fredagens pressemøde har HORESTA presset på for en afklaring på, hvad de nyeste udmeldinger betyder for hoteller og konferencevirksomheder. Nu er der blandt andet kommet afklaring på et spørgsmål om forplejning.

HORESTA om nye stramninger: Bunden er på vej ud af erhvervet

Nogle brudepar får travlt her til aften. Gæstelisten skal nemlig indskrænkes til maksimum 50 personer, hvis de havde planlagt deres livs fest i weekenden. Det står klart efter regeringens stramning af restriktionerne fredag eftermiddag, så også private arrangementer er omfattet af forsamlingsforbuddet fra lørdag kl. 12. Og det er landets serveringssteder, der får den hårde opgave at overlevere beskeden til kunderne.

Zleep Hotels initierer intern rokade og ansætter ny Hotel Manager

Den daglige ledelse og drift af Zleep Hotels’ centrale københavnerhotel på Vesterbro, Zleep Hotel Copenhagen City, varetages nu af tidligere Hotel Manager på Zleep Hotel Ishøj; Eva Larsen. Tidligere Hotel Manager på hotellet i indre København, Kathrine Munch-Tranholm, har nemlig i stedet overtaget ansvaret på det splinternye hotel langs Helsingørmotorvejen i Lyngby.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne