Bistro Goulu er åbnet hos Hantwerk på Havnevej i Aarhus. Hos bistroen bliver samspillet mellem maden og øllet afgørende.

”Den første uge har været superfed, og vi er blevet taget virkeligt godt imod hernede. Vi glæder os rigtig meget til at byde stamgæster ind igen, og vi er enormt motiveret til at lave en masse gode retter sammen med Hantwerk over sommeren,” siger medejer af Bistro Goulu, Lasse Munkholm, og fortsætter:

”Vi kommer ikke til at springe over, hvor gærdet er lavest, og vi laver alt fra bunden med råvarer, der er i sæson. Det bliver ikke en bestemt type køkken, men det bliver i stedet lavet ud fra den mad og de teknikker, der optager os,” fortæller Lasse Munkholm.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne