Lad være at gøre turister til fjendebilleder. De giver masser af arbejdspladser og udvikling til byen. Sådan lyder budskabet fra Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) i et debatindlæg i dagens udgave af Politiken.

Hun mener ikke, at København er i nærheden af at være overrendt i samme grad som andre storbyer som Barcelona, Venedig, Paris og Amsterdam.

”Det er rigtigt, at hele verden er ved at få øjnene op for den skønne by, vi i fællesskab har skabt. Det skal vi være glade for, for hver eneste gang, der kommer en rullekuffert skramlende, når der lyder et knips med et kamera, og når hjulet fra en udlejningscykel rammer asfalten, så er det også lyden af vækst og arbejdspladser til byen. Med en turismeomsætning på 41 mia. kroner i 2016 er turisterne er med til at skabe rammerne for, at vi kan udvikle os som by”, skriver borgmesteren blandt andet.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne