Lad være at gøre turister til fjendebilleder. De giver masser af arbejdspladser og udvikling til byen. Sådan lyder budskabet fra Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) i et debatindlæg i dagens udgave af Politiken.

Hun mener ikke, at København er i nærheden af at være overrendt i samme grad som andre storbyer som Barcelona, Venedig, Paris og Amsterdam.

”Det er rigtigt, at hele verden er ved at få øjnene op for den skønne by, vi i fællesskab har skabt. Det skal vi være glade for, for hver eneste gang, der kommer en rullekuffert skramlende, når der lyder et knips med et kamera, og når hjulet fra en udlejningscykel rammer asfalten, så er det også lyden af vækst og arbejdspladser til byen. Med en turismeomsætning på 41 mia. kroner i 2016 er turisterne er med til at skabe rammerne for, at vi kan udvikle os som by”, skriver borgmesteren blandt andet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne