Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det internationale nyhedsmagasin Skift.com fortæller nu historien om, at hoteller gemmer deres mest luksuriøse suiter for interesserede gæster. Det betyder, at de ikke kan findes, når en søgning foretages på nettet. Det er kun VIP’s og andre inviterede gæster, der kan få fingrene i de eksklusive nøgler. Og det er der flere forklaringer på. Hotellet The Retreat ved den blå lagune på Island er allerede et af verdens travleste luksuriøse besøg. Kun få ved, at der eksisterer et værelse tre gange så stort som de andre med privat kurbad og balkon ud over lavalandskabet, til en pris på 65.000 kr. pr. nat.

Hoteldirektøren Mar Masson fortæller, at værelset er for dem, der har brug for at være i skjul fra offentligheden. ”Ingen bør vide, du er her. Derfor er det ikke synligt for andre gæster, og intet indikerer, at det er,” siger han.

Men det er ikke kun for gæstens skjul, at værelset er hemmeligholdt. Hotellet vil ikke risikere, at de bedste værelser ikke mishandles af voldsomme besøg. Stephen Brandman, der driver Journal Hotels, forklarer det således: ”Hvis du har en top-suite til 15.000 kr pr. nat, ønsker du ikke 10 unge, der splitter regningen til et brag af en fest.”

Branchen er bedre end sit rygte

Mens hotel- restaurations- og turistbranchen har ry for at være et hårdt sted at arbejde, giver en ny undersøgelse et andet billede. Medarbejdertilfredsheden er stor.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

Log ind