Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lisbeth Simonsen er en markant og erfaren profil i hotelbranchen, hvilket har sikret hende tildelingen som Danmarks bedste sælger hele tre gange i rejsebranchen til Danish Travel Awards. Med 25 års salgserfaring fra virksomheder som Radisson Blu, First Hotels og Cirkusbygningen bliver Lisbeth et stærkt aktiv for Zleep Hotels’ vækstplaner, når hun indtager pladsen som salgsdirektør. Med store ambitioner og masser af entusiasme glæder hun sig til at begynde i Zleep Hotels:

”Jeg brænder for hotelbranchen, og det bliver virkelig spændende for mig, at skulle arbejde for en kæde, der er i så kraftig fremdrift. Jeg har længe fulgt Zleep Hotels’ udvikling, og det imponerende overskud, der er til at udvikle produktet kontinuerligt, gør det interessant for mig at repræsentere og være en del af. Jeg glæder mig selvfølgelig også til at fortsætte samarbejdet med kunder og rejsebureauer”, fortæller Lisbeth Simonsen, Zleep Hotels’ nye salgsdirektør fra den 1. august.

Zleep Hotels består i dag af 9 hoteller rundt omkring i Danmark, men om blot to år vokser det tal til 14, når man tæller de bekræftede og offentliggjorte projekter med.

Log ind