Den 1. august genopstår Skoemagerkroen, og det er ikke gået ubemærket hen - mere end 5.600 gæster har sikret sig en plads til en madoplevelse på kroen i Kirke Såby.

De 5.600 bookinger der allerede er foretaget går helt frem til 2020, skriver Dinnerbooking.

Det er den højeste antal bookinger før åbning i mere end fire år, hvor Bojesen i Tårnet på Christiansborg senest havde 7.500 bookinger før åbning.

Poul Bøje Nielsen, som har overtaget stedet, kommer fra Elmely Kro, hvor han er restauratør frem til den 1. august, og herefter kommer han til at drive Skoemagerkroen. Han har købt stedet sammen med advokat Michael Jorden, som i forvejen ejer Søllerød Kro.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne