Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

BC (Bella Center) Hospitality Group opretter fra august ny stilling som Director of Operations i ”People & Culture” med Pia Jakobsen som frontfigur. Hun har siden 2014 været general manager på det firestjernede Crowne Plaza-hotel, der også hører under BCHG.

Pia Jakobsen skal i sit nye job arbejde med processer, udvikling og uddannelse af medarbejderne i BCHG-koncernen.

Om baggrunden for at skabe den nye funktion som operationsdirektør siger BCHG’s koncernchef, Allan L. Agerholm, til STANDBY.dk:

”Hvis opsvinget holder, også i vores del af branchen, bliver tilgængelighed af arbejdskraft en af de største udfordringer. Vores nye tiltag indenfor People & Culture skal være med til at BCHG kan fastholde dygtige og gode medarbejdere som det kan være dyrt og besværligt at erstatte. Vi skal fastholde fokus på mennesker og være med til at udvikle dem samt tiltrække nye talenter.”

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind