Målet i et nyt restauratørfællesskab er at tage et større samfundsansvar, skriver Fødevarewatch.dk. Fællesskabet hedder Restauratørernes Garantiordning (Rega) og tæller i dag 17 restaurationer med 250-300 restauranter, 7.500 medarbejdere og en samlet omsætning på i alt 1,5 mia. kr.

Kim Rahbek, der talsmand i sammenslutningen samt næstformand i Sticks'n'Sushi, udtaler:

"Vi vil gerne have, at restaurationsbranchen ikke altid står for det dårlige. Vi vil have åbne bøger i forhold til, hvor maden kommer fra og hvilket klimaaftryk, det har på verden," siger Kim Rahbek, der i april lagde spisepindene på hylden i sushikæden for blandt andet at deltage i bæredygtighedsdebatten på fuld tid.

Læs hele historien på FødevareWatch.dk ($).

Børsen: HORESTA Årsdag blev til bæredygtighedsbrag

Tivoli Hotel & Congress Center's store konferencesal i København var torsdag fyldt til bristepunktet af omkring 740 gæster til HORESTA Årsdag. Børsen havde fulgt planlægningen af arrangementet i månedsvis.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Hotelerhvervet: Staten bør booke mere bæredygtigt

Når staten vælger, hvor den skal holde konferencer, vægter bæredygtighed alt for lidt, lyder kritikken fra hotelkæder og HORESTA. Styrelse erkender, at de kan gøre mere på det grønne område, og politikere presser på, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne