Målet i et nyt restauratørfællesskab er at tage et større samfundsansvar, skriver Fødevarewatch.dk. Fællesskabet hedder Restauratørernes Garantiordning (Rega) og tæller i dag 17 restaurationer med 250-300 restauranter, 7.500 medarbejdere og en samlet omsætning på i alt 1,5 mia. kr.

Kim Rahbek, der talsmand i sammenslutningen samt næstformand i Sticks'n'Sushi, udtaler:

"Vi vil gerne have, at restaurationsbranchen ikke altid står for det dårlige. Vi vil have åbne bøger i forhold til, hvor maden kommer fra og hvilket klimaaftryk, det har på verden," siger Kim Rahbek, der i april lagde spisepindene på hylden i sushikæden for blandt andet at deltage i bæredygtighedsdebatten på fuld tid.

Læs hele historien på FødevareWatch.dk ($).

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne