Målet i et nyt restauratørfællesskab er at tage et større samfundsansvar, skriver Fødevarewatch.dk. Fællesskabet hedder Restauratørernes Garantiordning (Rega) og tæller i dag 17 restaurationer med 250-300 restauranter, 7.500 medarbejdere og en samlet omsætning på i alt 1,5 mia. kr.

Kim Rahbek, der talsmand i sammenslutningen samt næstformand i Sticks'n'Sushi, udtaler:

"Vi vil gerne have, at restaurationsbranchen ikke altid står for det dårlige. Vi vil have åbne bøger i forhold til, hvor maden kommer fra og hvilket klimaaftryk, det har på verden," siger Kim Rahbek, der i april lagde spisepindene på hylden i sushikæden for blandt andet at deltage i bæredygtighedsdebatten på fuld tid.

Læs hele historien på FødevareWatch.dk ($).

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Universitet forbyder oksekød

Af hensyn til miljøet er oksekød blevet droppet på Goldsmiths, University of London. Initiativet er en del af skolens strategi om at være CO2-neutral i 2025, skriver Sky News.

Grøn fokusdag havde venteliste

Responsible Hospitality Day på det meget bæredygtige firestjernede Crowne Plaza Copenhagen Towers-hotel i Ørestad havde mandag fuldt hus med 250 deltagere – og flere på venteliste. Det skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne