Målet i et nyt restauratørfællesskab er at tage et større samfundsansvar, skriver Fødevarewatch.dk. Fællesskabet hedder Restauratørernes Garantiordning (Rega) og tæller i dag 17 restaurationer med 250-300 restauranter, 7.500 medarbejdere og en samlet omsætning på i alt 1,5 mia. kr.

Kim Rahbek, der talsmand i sammenslutningen samt næstformand i Sticks'n'Sushi, udtaler:

"Vi vil gerne have, at restaurationsbranchen ikke altid står for det dårlige. Vi vil have åbne bøger i forhold til, hvor maden kommer fra og hvilket klimaaftryk, det har på verden," siger Kim Rahbek, der i april lagde spisepindene på hylden i sushikæden for blandt andet at deltage i bæredygtighedsdebatten på fuld tid.

Læs hele historien på FødevareWatch.dk ($).

Trend: Spiselige vandkugler og bæredygtig emballage

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om udviklingen, hvad angår emballage og bæredygtighed.

Nye medlemmer strømmer til grøn turismecertificering

Ansvarlighed vægter tungere og tungere, når erhvervs- og ferieturisterne skal vælge både destination, overnatnings- og konferencested. Turismens miljømærke, Green Key, viser vej til de mest bæredygtige i erhvervet og for nyligt er en række nye medlemmer kommet til ordningen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne