Anders Barsøe, adm. direktør i sushikæden Letz Sushi, satser på, at kædens etårige detailben, der leverer frisk sushi til supermarkeder, skal fordoble omsætningen og antal butikker, så de når ud i 1000 supermarkeder i løbet af 2019, skriver Børsen.

"Hele tendensen, samfundsudviklingen og den grønne omstilling peger i den retning. Folk bliver mere bevidste om, hvad de putter i munden, og hvad der er godt for klimaet, og alene derigennem forventer vi at øge vores markedsandele," siger Anders Barsøe.

Han så et hul i markedet til et "ordentligt alternativ" til den sushi, man kunne finde i kølediskene i supermarkederne. Derfor begyndte kæden at levere sushi med certificeret bæredygtig fisk og økologiske ris som en del af en større tocifret millioninvestering i en forøgelse af kædens lager og produktion, der bl.a. skulle vende kædens røde bundlinje.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Dagrofa-topchef vil eksperimentere med sushikokke i supermarkedet

Fødevarekoncernen Dagrofa, der de seneste år har kæmpet med milliardunderskud, optrapper nu kampen om det stigende antal kunder, der køber nemme madløsninger i supermarkedet, skriver Børsen. Koncernen, der bl.a. ejer butikskæderne Meny, Min Købmand, Spar og Let-Køb, vil i begyndelsen af næste år forsøge sig med nye testkoncepter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne