Radisson Blu H.C. Andersen ligger centralt i Odense. Ejer af hotellet, Jens Belling, ønsker at opgradere hotellet med nye faciliteter i form af flere hotelværelser, hotellejligheder, konferencelokaler og eventuelt kontorfaciliteter, skriver ByensEjendom.dk.

Planen er at bygge 1-2 etager oven på den eksisterende hotelbygnings nuværende 3 etager. Dertil kommer et nybyggeri i 4 etager med eventuel tilhørende parkeringskælder. By- og Kulturudvalget besluttede den 27. november 2018 at sende en påkrævet ændring af kommuneplanen i en forudgående høring.

”Det er glædeligt, at der er så stor optimisme i byens hotelbranche, at HCA-hotellet også ønsker at udvide. Det vil også klæde hotelbygningen at blive lidt højere. Da den blev bygget, måtte den ikke være højere end H.C. Andersens Hus, og derfor ser det nærmest ud som om, den er skåret over, siger udvalgsmedlem Anders W. Berthelsen til Fyens Stiftstidende.

En udvidelse vil kunne tilføre yderligere knap 9.000 kvm bebyggelse.

Stjernefejl kan give klækkelig kompensation

Ingen swimmingpool, mangelfuld morgenmad eller et tv, der ikke virker. Hvis hotellet ikke lever op til det, gæsten er blevet lovet, kan de være i deres gode ret til kompensation. Det kræver dog, at gæsten har styr på - og kan dokumentere - hvad hotellet havde stillet i udsigt, skriver Ritzau.

Hoteldirektør: Sådan gør vi bæredygtighed rent lavpraktisk

Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne