Radisson Blu H.C. Andersen ligger centralt i Odense. Ejer af hotellet, Jens Belling, ønsker at opgradere hotellet med nye faciliteter i form af flere hotelværelser, hotellejligheder, konferencelokaler og eventuelt kontorfaciliteter, skriver ByensEjendom.dk.

Planen er at bygge 1-2 etager oven på den eksisterende hotelbygnings nuværende 3 etager. Dertil kommer et nybyggeri i 4 etager med eventuel tilhørende parkeringskælder. By- og Kulturudvalget besluttede den 27. november 2018 at sende en påkrævet ændring af kommuneplanen i en forudgående høring.

”Det er glædeligt, at der er så stor optimisme i byens hotelbranche, at HCA-hotellet også ønsker at udvide. Det vil også klæde hotelbygningen at blive lidt højere. Da den blev bygget, måtte den ikke være højere end H.C. Andersens Hus, og derfor ser det nærmest ud som om, den er skåret over, siger udvalgsmedlem Anders W. Berthelsen til Fyens Stiftstidende.

En udvidelse vil kunne tilføre yderligere knap 9.000 kvm bebyggelse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne