Jensens Bøfhus, der har hovedsæde i Odense, skal genrejses med ny kapital og ny ledelse.

Siden 2012 er hver tredje restaurant blevet lukket, men den kommende direktør Anders Nikolaisen, der starter i jobbet efter nytår, er overbevist om, at han kan redde de 1.000 job, der er i bøfgiganten.

”Det er jeg helt sikker på, vi kan. Jeg er sikker på, at rigtig mange danskere har den samme følelse indeni for Jensens Bøfhus, som jeg har. Det er noget, der har fulgt os igennem 30 år”, siger Anders Nikolaisen til TV 2/Fyn.

Der er dog særligt én ting, som den nye direktør vil fokusere på for at få kunderne tilbage.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne