Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 1. januar 2019 får Christen Bagger nye udfordringer. Denne dag tiltræder han i en stilling som Senior Vice President hos Clarion Hotels i Norden. Clarion-kæden er en del af Nordic Choice Hotels, der driver op imod 200 hoteller i Norden under varemærkerne Comfort, Quality og Clarion.

Oplægget er ganske klart. Der skal være fokus på fremtiden og større oplevelser for gæsterne, og det er tilsyneladende baggrunden for, at Christen Bagger er blevet valgt til chefstillingen.

“Vi skal være de bedste til innovation i hotelbranchen, og med Christen Bagger sikrer vi, at vi har det rette fokus, at vi har drive og sammen med alle vores passionerede medarbejdere aldrig glemmer, at det er gæsten, det hele handler om,” siger Katalin Paldeak, der er koncerndriftdirektør hos Nordic Choice Hotels.

Christen Bagger har hidtil været chef for rejser og turisme hos Rainmaking Innovation i København, og før den tid er der seks og et halvt års erfaring fra EF Education First, først som landechef i Danmark og derefter som chef for forretningsudvikling på hovedkontoret i Zürich.

Log ind