Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frugt og grøntsager, der ikke helt passer ind i normen for, hvordan de skal se ud, når de ligger i supermarkedets hylder stryger hurtigt på møddingen. Ifølge en ny rapport fra en gruppe forskere på universitetet i Edinburgh smides der Europa hvert år 50 millioner ton fødevarer ud på grund af udseende.
Det skriver BBC med henvisning til Journal of Cleaner Production, hvor studiet er blevet bragt.
Som årsag til det store fødevarespild hedder det i rapporten, at krav fra myndigheder og supermarkeder og klare forventninger fra forbrugerne om udseende er de største faktorer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024