Street food er ikke længere forbeholdt store byer som København og Aarhus. Det seneste år er er åbnet permanente Street food-steder i hele landet – Aalborg, Viborg, Vejle, Esbjerg, Odense – og senest er også Fredericia kommet med.

"Det popper op alle steder, fordi der er den her efterspørgsel. Jeg tror, vi vil opleve, at udbuddet vokser, og så må vi se, om det også kan eksistere på sigt”, siger medlemschef hos HORESTA, Nadeem Wasi.

Direktøren for Fredericia Street Food, Brian Løkkegaard, er ikke nervøs for fremtiden.

”Jeg kan selvfølgelig godt se, at det er meget varmt det her lige nu. Men der er nogle aspekter i det, som også holder om et år.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne