Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Intentionerne var gode, og enkelte lod tvivlen komme dansk-tyske Uwe Kay Festersen til gode, da han i 2012 meldte ud, at Hotel Krusaagaard, som han havde købt på tvangsauktion samme år, skulle omdannes til et ægte ferieparadis.

Siden er der sket lige nøjagtigt intet. Det tidligere så smukke og mondæne herregårdshotel ligner en undskyldning for sig selv, og det er svært at forestille sig, hvordan hotellet med 50 dobbeltværelser og en populær restaurant for år tilbage lokkede ikke mindst tyske turister til i hobetal, skriver Flensborg Avis

Hotellet var i drift indtil omkring 2009, men var til sidst af en standard, som gjorde, at end ikke Kruså Turistbureau ville anbefale kunderne at reservere et værelse. Da det kom på tvangsauktion i 2011 havde det hverken været opvarmet eller haft strøm siden efteråret 2010.

Branchen er bedre end sit rygte

Mens hotel- restaurations- og turistbranchen har ry for at være et hårdt sted at arbejde, giver en ny undersøgelse et andet billede. Medarbejdertilfredsheden er stor.

Log ind