Til oktober har Starbucks sat sejlene for at åbne USA’s første café for døve og hørehæmmede gæster, skriver nrn.com.
Alle medarbejdere i Washington D.C kaffebar vil være flydende i amerikansk tegnsprog. Dertil skriver café-kæden fra Seattle, at de vi vil ansætte et personale på 20 til 25 af en blanding af døve, hørehæmmede og hørende. Indvendigt har Starbucks store planer for caféen, hvor væggene skal prydes af eksklusive vægmalerier malet store døve streetkunstnere. Det er ikke den første café Starbucks åbner med tegnsprog. I Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, gjorde de sig samme forsøg i 2016, hvilket blev til stor succes. Selv for gæster, der er ukendte med sproget, har Starbucks stadig styr på kommunikation og bestilling ved skranken.

Har du fået læst?

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild

Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet? Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne