Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Man kan nemt forestille sig, at det en dag bliver umuligt at sælge et hotelværelse uden synlig garanti for hotellets sikkerhedsforanstaltninger. Safehotels Certification findes i 3 kategorier: Certificate, Premium og Executive, foranstaltet af den uafhængige organisation "Safehotels".

Safehotels udfører en objektiv tredjepartsevaluering af hotellers sikkerhedsstandarder verden over – og dækker alle nødvendige og vigtige aspekter af hotellernes sikkerhedsforanstaltninger. Gennem de sidste år er flere end 200 Radisson-hoteller verden over blevet Safehotels-certificeret. Alene i Norden er næsten halvdelen af alle Radisson-hotellerne allerede certificeret. For nylig fik Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus en "Safehotels Certification" som det første i Jylland.

Safehotel-certificeringen viser, at hotellet har indført nødvendige og vigtige foranstaltninger til at sikre gæsternes og medarbejdernes sikkerhed, når de opholder sig på hotellet. Hotellet har desuden arbejdet aktivt på at sikre forebyggelsen af mulige risici.

Log ind