Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Danmark 30. og 31. august er værter for fødevaretopmødet World Food Summit, skal der skabes verdensomspændende løsninger på de globale fødevareudfordringer. Og her har Danmark som absolut foregangsland mulighed for at bygge bro til nye løsninger, skriver Jakob Ellemann-Jensen (V) på Altinget.
”Det internationale fødevaretopmøde World Food Summit skal påvirke dagsordenen i forhold til de store problemer på fødevareområdet, som verden står overfor. Vores mål er at mobilisere lande, virksomheder og organisationer i hele verden”, skriver han, og fortsætter:
”Topmødet tager blandt andet fat på konsekvenserne af urbanisering, som udfordrer verdens fødevaresystemer. Det påvirker den enkeltes forhold til mad i den bredeste forstand, herunder viden om, hvor maden kommer fra, og hvordan den produceres.”
I hans indlæg giver han også sit syn på gastronomien, fødevaresikkerhed, madspild og meget mere. Læs det hele her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024