Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Marie Søndergaard er ny salgschef hos Kystvejens Konferencecenter, og hun kommer med flere års erfaring indenfor hotelbranchen, hvor hun i mere end 20 år arbejdet med salg til private og offentlige virksomheder.

Marie vil, i samarbejde med Kystvejens Konferencenters ledelse, få ansvaret for B2B salget af møder, konferencer samt individuelle overnatningsløsninger. Marie skal desuden være med til at fastholde og videreudvikle det gode samarbejde med eksisterende kunder og samtidig skabe nye relationer, blandt andet ved at have fokus på de krav møde- og konferencegæster stiller nu og i fremtiden.

“Kystvejens Konferencecenter har utroligt meget at byde på, og adskiller sig i høj grad fra andre konferencecentre og kædekoncepter. Kystvejens Konferencecenter ligger helt unikt placeret mellem skov og hav, har en fantastisk kunstsamling og en retro-stil præget af danske designklassikere. Det synes jeg er enormt spændende, og jeg ser mange muligheder for at skabe værdifulde møde- og konferenceoplevelser fremadrettet,” fortæller Marie Søndergaard.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind